Verzendkosten / Shipping

Binnen Nederland, België en Duitsland zijn de verzendkosten gratis.

Al onze zendingen zijn traceerbaar via Track&Trace. U ontvangt van ons het tracking nummer zodra wij de order aangemaakt hebben in ons verzendsysteem.

Voor Luxemburg rekenen wij helaas nog de volgende verzendkosten
+€ 8,75 extra per totale order indien het gewicht onder 25 kg blijft incl verpakking

Hierbij is de gratis verzending zoals voor de andere landen reeds verrekend. Dus u profiteert ook van dit voordeel en geniet van dezelfde kwaliteit van PostNL als transporteur.
De berekening van het gewicht gebeurt automatisch bij uw bestelling. Wij hebben standaard gewichtsgroepen per vacht op basis van afmeting en haarlengte. Soms zit er een dikker leer onder de vacht. Ook hier houden wij rekening mee, maar binnen 25 kg kunnen heel wat vachten verzonden worden (8-15 stuks!)

Opmerking: Wilt u een zending naar een niet door ons opgenomen land, kan u het beste  hiervoor even contact met ons opnemen voor onze zeer scherpe tarieven.

You want to ship one or more of our skins to a country, which is not on our (dorpdown)list?

Feel free to contact us. We already shipped our skins thought Europe and the rest of the world, for a very compatative shipping rate.Leveringstermijn aan u.

Standaard is onze levering, binnen Nederland, 2 werkdagen (meestal al de volgende dag) na ontvangst van uw bestelling en betaling. Mocht de levering uitlopen, om welke reden dan ook, dan krijgt u hierover bericht. Zendingen naar het buitenland zijn zeer afhankelijk van de transporteur. Meestal duurt dit 1-4 dagen. Zendingen naar het buitenland kunnen gevolgd worden via de Track&Trace website van onze transporteur PostNL. 
Wettelijk dient de levering te geschieden binnen 30 dagen mits anders overeengekomen. Bij het overschrijden van deze levertermijn bieden wij u als consument een mogelijkheid tot kosteloze ontbinding van de overeenkomst.

Verpakking

Standaard leveren wij uw onze vachten in een luxe verpakking. Ideaal om iemand direct kado te doen. Voor grotere zendingen gaat dit echter niet. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of laat uw wensen bij de bestelling in het opmerkingen veld achter.


Retourneren.

Bij aankopen binnen onze webwinkel gelden de regels van de wet kopen op afstand en hun rechten met betrekking tot retourneren. Wanneer consumenten besluiten gebruik te maken van dit recht, zal het volledige orderbedrag binnen 30 dagen worden terugbetaald.

U kunt het product dus thuis bekijken en bedenken of het product echt wel is wat u wilt hebben. Wilt u het product toch niet hebben? Dan kunt u uw geld terugkrijgen als u het product tijdens de bedenktijd terugstuurt. Deze bedenktijd heet ook wel zichttermijn. U kunt het geleverde product/vacht niet gebruiken, vermaken, behandelen, verontreinigen of beschadigen.

Het retour adres is : Skins of Nature  |  Pijlpuntstraat 98  |  6515 DK Nijmegen  |  NL

Als u vacht accepteert van de transporteur, waarbij u denkt dat de inhoud beschadigd is, dient u dit aan te geven en vast te leggen bij ontvangst. Ook kan u de zending derhalve weigeren. Het handelt namelijk voornamelijk om verbruiksartikelen die kunnen slijten bij gebruik. Gebruikte, verontreinigigde vachten of artikelen worden derhalve niet door ons terug genomen.
 

Wanneer gaat uw bedenktijd in?

Uw bedenktijd begint één dag nadat u het product hebt gekregen.
 
Wat moet ik doen als ik een product wil terugsturen?
Wilt u een product terugsturen? Laat dit dan binnen de zeven werkdagen aan ons weten, voordat u het terugstuurt. Gebruik hiervoor ons retour notificatie email adres info@schaapsvacht.nl of stuur ons een brief.
 
Tip
Bewaar altijd een bewijs als u een product terugstuurt. Bijvoorbeeld een bewijs van terugzending van het postkantoor.
 

Kosten retourneren.

Er worden er geen andere kosten in rekening gebracht bij u als klant, behalve de verzendkosten die u maakt voor het terug sturen van uw product, maakt u dus geen verdere onkosten als u niet tevreden bent met ons product, of andere redenen hebt om over te gaan tot retourneren van ons product.

Wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen, na ontvangst van het geretourneerde product, teruggestort wordt op uw rekening. Het kan ook zijn dat u een ander product wordt aangeboden of u hiervoor kiest. Eventuele verschillen worden dan apart met u verrekend.

Terugbetaling bij Wet Koop op Afstand in relatie tot de Europeese regelgeving

Wij willen heel helder zijn over de (verzend)kosten moeten terugbetaald bij Wet Koop op Afstand. Als consument heeft u het recht om binnen zeven werkdagen een internetbestelling te annuleren. U moet dan het aankoopbedrag terugkrijgen van de winkelier. Maar vaak heeft u meer betaald dan alleen de prijs van het product. Denk aan verzendkosten, administratiekosten of een toeslag voor rembours- of creditcardbetaling. Niet alle winkeliers betalen dergelijke kosten terug, maar dat moet wel. Het Europese Hof van Justitie heeft bepaald dat: "u echt alleen de directe kosten van het terugzenden moet betalen. "
Zodoende maken wij altijd de bij de bestelling gemaakte kosten volledig terug, maar zijn de retourskosten altijd voor uw eigen rekening. De Wet Koop op Afstand is op grond van Europese wetgeving ingevoerd. Deze wet bepaalt dat u elke internetaankoop binnen zeven werkdagen mag annuleren. U mag deze dan terugsturen en de winkel moet u uw (aan-)betaling volledig terugbetalen.


| Meer

Schapenvachten

Schaapsvacht.nl biedt haar klanten meer dan alleen schapenvachten. (zie ook onze BLOG)

Schaapsvacht.nl staat voor een eerlijke online eco shopping ervaring. Ons doel is om onze klanten een breed scala van eerlijke producten aan te bieden met een uitstekende kwaliteit van Europeese afkomst en super klantenservice!
Dit is wat onze klanten hierover zeggen: 
 

Onze website biedt het grootste en meest gevarieerde aanbod aan ecologisch gelooide lamsvachten en schapenvachten. Tevens hebben wij lamsvachten en schapenvachten van verschillende soorten schapen uit verschillende landen.

Daarnaast voeren wij een assortiment producten met dezelfde filosofie. Hierbij moet u denken aan onze ongeverfde wollen dekens en baby producten. 

Onze referenties

Onze klanten over ons:

Kijk zelf wat onze klanten over
ons en onze producten zeggen.

..uw ervaring binnenkort ook hier ?

Over Schaapsvacht.nl

Schaapsvacht.nl is onderdeel van Skins of Nature

KVK 55408761
BTW NL001865322B62

IBAN NL55RABO0136603874  
BIC RABONL2U
 


Ontwerp & Beheer
Skins of Nature   
 
Copyrights © 
Alle rechten voorbehouden

Waarom Schaapsvacht?

- Je krijgt wat je ziet
- Ecologisch gelooide vachten
- 100% Duurzaam
- Speciale en zeldzame vachten
- Snel en overzichtlijk zoeken
- Snel en veilig betalen via SSL
- Snelle bezorging en service
- Maatschappelijk ondernemend
Géén verzendkosten voor Nederland, België en Duitsland

Help Schaapsvacht.nl haar site verbeteren dmv cookies. Wij slaan nooit persoonlijke gegevens op.
Interieur Inspiratie - Schapenvacht populair deze winter