Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is een integraal onderdeel van ons bedrijf en terug te zien in onze producten. Kernthema's als eerlijk zaken doen, arbeidsomstandigheden, gelijke kansen, mensenrechten, veiligheid, milieu & energie en betrokkenheid bij ontwikkeling van de gemeenschap zijn ingebed in ons bedrijf of krijgen expliciete aandacht.


Skins of Nature is niet MVO gecertificeerd, in verband met de kosten die hierbij komen. Wij steken die liever in direct in onze sponsering.
 
In dit kader sponsort Schaapsvacht.nl onder andere de Ezelsociëteit een organisatie die zorg en opvang verleent van hulpbehoevende of niet-herplaatsbare Ezels uit Nederland. Sommige hiervan zijn zorg intensief en krijgen hier speciale aandacht. De adoptie van een Ezel.

Misschien dat u of uw organistie ook een ezel wil adopteren? Ze kunnen uw hulp goed gebruiken en u kan elke dag gaan kijken..... 
http://www.ezelsocieteit.eu
 
Edelsociëteit MVO Schaapsvacht.nl

 

Welkom bij de Stichting Ezelsociëteit

In 2001 stonEdelsociëteit MVO Schaapsvacht.nld de ezel Grietje met haar jonge ezelveulen opgesloten in een stal. Een groep vrienden kocht de arme merrie met haar veulen en zo ontstond De Ezelsociëteit. Sindsdien zijn er niet alleen meer dan driehonderdtwintig ezels, maar ook vijf muildieren, een muilezel en enkele paarden en pony’s opgevangen aan de Zwitsersekade in Zeist (recht achter Hotel London).

Wat doet de Ezelsociëteit?

In Nederland zorgt de Stichting Ezelsociëteit in Zeist voor ezels in nood. Dat kunnen ezels zijn die op straat komen te staan door ziekte, een verhuizing of geldgebrek van hun eigenaar. Bij de ezelopvang worden ook verwaarloosde of mishandelde ezels gebracht, die door de Dierenbescherming in beslag zijn genomen. Bijna alle ezels, waaronder ook ezels die door de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming (L.I.D.) in beslag zijn genomen, worden in Zeist opgevangen.

Edelsociëteit MVO Schaapsvacht.nlOpgenomen ezels zijn en blijven eigendom van Stichting de Ezelsociëteit. Bejaarde en gehandicapte ezels blijven permanent in ons opvangcentrum in Zeist. Alle andere ezels worden geplaatst op zogenaamde opvangadressen. Dit zijn meestal gastgezinnen die de dagelijkse zorg van deze ezels op zich nemen. Uiteraard gebeurt dit pas als de ezels in een zodanige conditie verkeren dat plaatsing mogelijk is. Opvangadressen dienen aan bepaalde voorwaarden te voldoen.

Bezoek is welkom, van maandag t/m zaterdag. De Ezelsociëteit vraagt géén entreegeld, maar een donatie is natuurlijk altijd héél sympathiek en zeer welkom.

 

Doelstelling van de Ezelsociëteit:

– Opvang en herplaatsing van ezels.
– Een oudedagsvoorziening en thuis voor bejaarde en gehandicapte ezels.
– Opname van ezels die door de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming(L.I.D.) of de Dierenpolitie in beslag zijn genomen.
– Geven van voorlichting en het organiseren van cursussen over het houden van ezels.

Stichting De Ezelsociëteit is een informatiepunt en draait volledig op vrijwilligers en donaties.

 | Meer

Schapenvachten

Schaapsvacht.nl biedt haar klanten meer dan alleen schapenvachten. (zie ook onze BLOG)

Schaapsvacht.nl staat voor een eerlijke online eco shopping ervaring. Ons doel is om onze klanten een breed scala van eerlijke producten aan te bieden met een uitstekende kwaliteit van Europeese afkomst en super klantenservice!
Dit is wat onze klanten hierover zeggen: 
 

Onze website biedt het grootste en meest gevarieerde aanbod aan ecologisch gelooide lamsvachten en schapenvachten. Tevens hebben wij lamsvachten en schapenvachten van verschillende soorten schapen uit verschillende landen.

Daarnaast voeren wij een assortiment producten met dezelfde filosofie. Hierbij moet u denken aan onze ongeverfde wollen dekens en baby producten. 

Onze referenties

Onze klanten over ons:

Kijk zelf wat onze klanten over
ons en onze producten zeggen.

..uw ervaring binnenkort ook hier ?

Over Schaapsvacht.nl

Schaapsvacht.nl is onderdeel van Skins of Nature

KVK 55408761
BTW NL001865322B62

IBAN NL55RABO0136603874  
BIC RABONL2U
 


Ontwerp & Beheer
Skins of Nature   
 
Copyrights © 
Alle rechten voorbehouden

Waarom Schaapsvacht?

- Je krijgt wat je ziet
- Ecologisch gelooide vachten
- 100% Duurzaam
- Speciale en zeldzame vachten
- Snel en overzichtlijk zoeken
- Snel en veilig betalen via SSL
- Snelle bezorging en service
- Maatschappelijk ondernemend
Géén verzendkosten voor Nederland, België en Duitsland

Help Schaapsvacht.nl haar site verbeteren dmv cookies. Wij slaan nooit persoonlijke gegevens op.
Interieur Inspiratie - Schapenvacht populair deze winter