Nieuwsitems

Schaapsvacht heeft iets leuks! Sinds ik mijn bedrijf ben gestart, kom ik enorm veel leuke mensen tegen. Natuurlijk mijn klanten met wie ik regelmatig een gezellig contact heb, maar ook veel andere bedrijfjes die ook hard aan de weg timmeren. Vaak worden deze bedrijven of webshops geleid door mensen die, net als ik, passie hebben voor hun product of dienst.
Niet zelden brainstormen we een eind weg over de visie van onze webshops en delen we ideeën. Omdat ik hier zelf zo veel energie van krijg, wil ik hier altijd graag wat mee doen!  

Daarom wil ik het volgende vertellen: een paar weken terug sprak ik Anne-Marie Heuseveldt. Ik ken haar goed en haar website Stoffen & Streken, blog (en persoonlijkheid!) zijn voor mij een inspiratie voor de stijl waar ik zo van houd. Als ik haar zie dan gaan onze gesprekken steevast over een mogelijke samenwerking of hoe we elkaar kunnen versterken. Op een of andere manier voelen we aan dat we dezelfde normen en waarden hebben over ondernemen: eerlijk, passievol en met respect voor de natuur en maatschappij.
 
Stoffen&StrekenAnne-marie ken ik als een echte duizendpoot. Haar liefde voor de natuur inspireerde haar om prachtige theedoeken te ontwerpen waar de natuur en Nederlandse streken in terug te zien zijn.
Zo’n theedoek is mijn meest geliefde cadeautje als ik uitgenodigd wordt voor een etentje of als bedankje. Het is mijn favoriete alternatief voor een bos bloemen!
 
Naast het ontwikkelen van theedoeken maakt Anne-Marie ook illustraties en linodrukken. Onlangs kreeg ik van haar een prachtige linodruk van een Japanse dame. Heel eenvoudig maar perfect uitgewerkt. En dat bracht ons op een idee! Ik vroeg aan haar of ze ook een linodruk kon maken met het thema schapen. Ik doe namelijk heel graag af en toe een cadeautje bij mijn vachten. Gewoon, omdat het zo leuk is om af en toe een mooi cadeautje te krijgen!
 

Dit plan hebben we samen uitgewerkt! Anne-Marie heeft voor Schaapsvacht 20 bijzondere linodrukken gemaakt waarin een schaap centraal staat. Prachtig van kleur en ontwerp. Beiden hadden we het idee dat Moederdag een mooie gelegenheid zou zijn om ons cadeautje mee te sturen. Een fijn extraatje voor alle moeders die met Moederdag een zachte, wollige vacht krijgen om van te genieten of op te relaxen. Of lekker voor uzelf! Dat betekent dat de eerste 20 mensen die bij Schaapsvacht een schapenvacht of deken bestellen, naast ons gebruikelijke cadeautje, ook deze prachtige linodruk bij hun bestelling vinden. Ik hoop dat u net zo enthousiast bent als ik!  Vergeet u vooral niet eens op de website van Anne-Marie te kijken om inspiratie op te doen of zo’n mooie theedoek te bestellen. U vindt haar op www.stoffenstreken.nl of www.etsy.com!
 
 
  Gerien     29-04-2016 21:17     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Schapenvachten

Schaapsvacht.nl biedt haar klanten meer dan alleen schapenvachten. (zie ook onze BLOG)

Schaapsvacht.nl staat voor een eerlijke online eco shopping ervaring. Ons doel is om onze klanten een breed scala van eerlijke producten aan te bieden met een uitstekende kwaliteit van Europeese afkomst en super klantenservice!
Dit is wat onze klanten hierover zeggen: 
 

Onze website biedt het grootste en meest gevarieerde aanbod aan ecologisch gelooide lamsvachten en schapenvachten. Tevens hebben wij lamsvachten en schapenvachten van verschillende soorten schapen uit verschillende landen.

Daarnaast voeren wij een assortiment producten met dezelfde filosofie. Hierbij moet u denken aan onze ongeverfde wollen dekens en baby producten. 

Onze referenties

Onze klanten over ons:

Kijk zelf wat onze klanten over
ons en onze producten zeggen.

..uw ervaring binnenkort ook hier ?

Over Schaapsvacht.nl

Schaapsvacht.nl is onderdeel van Skins of Nature

KVK 55408761
BTW NL001865322B62

IBAN NL55RABO0136603874  
BIC RABONL2U
 


Ontwerp & Beheer
Skins of Nature   
 
Copyrights © 
Alle rechten voorbehouden

Waarom Schaapsvacht?

- Je krijgt wat je ziet
- Ecologisch gelooide vachten
- 100% Duurzaam
- Speciale en zeldzame vachten
- Snel en overzichtlijk zoeken
- Snel en veilig betalen via SSL
- Snelle bezorging en service
- Maatschappelijk ondernemend
Géén verzendkosten voor Nederland, België en Duitsland

Help Schaapsvacht.nl haar site verbeteren dmv cookies. Wij slaan nooit persoonlijke gegevens op.
Interieur Inspiratie - Schapenvacht populair deze winter