Nieuwsitems

Het is herfst bij Schaapsvacht Dat de herfst definitief zijn intrede heeft gemaakt kan ik goed merken aan mijn webshop. Zodra de bladeren veranderen in mooiste herfstkleuren willen veel mensen hun huis warm en gezellig maken. En, dat ben ik met ze eens, een schapenvacht of mooie wollen deken geven je interieur meteen die gezellige, warme wintersfeer.

Een zachte, wollige vacht in een leeshoekje, een warme vacht voor je hond of kat of een wollen deken om onder te kruipen bij een mooie film.

Ideeën genoeg waar een schapenvacht net dat beetje meer geeft een vaak niet alleen decoratief maar vooral ook heel prettig is om te gebruiken. Veel van die goede ideeën zie ik terug op mijn facebookpagina of stuurt krijg ik via de mail. Heel erg leuk omdat ik hierdoor zelf nog steeds op ideeën wordt gebracht!


Sfeerfoto schapenvacht van Schaapsvacht.nlWe hebben deze zomer flink gezocht naar schapenvachten en andere producten die voldoen aan de waarden die wij zo belangrijk vinden voor onze shop. Kwalitatief goede producten die gemaakt zijn met respect voor mens, dier en omgeving. We zijn ervan overtuigd dat je dit terug ziet in onze producten! Dat veel mensen dit met ons eens zijn, zien wij in de vele positieve reacties en beoordelingen die men achterlaat op onze site. Daar zijn we dan ook trots op en geeft ons een duwtje in de rug om deze waarden vast te houden.


Sfeerfoto wollen dekens van Schaapsvacht.nlWe zijn dan ook blij dat we onlangs onze collectie hebben kunnen uitbreiden met mooie wollen dekens. Deze dekens die uit Scandinavië komen, worden gemaakt met de beste wol. Deze wol komt van geselecteerde boerderijen waar dierwelzijn in een hoog vaandel staat. Deze wol wordt niet geverfd maar geselecteerd op de natuurlijke kleur van de wol. De patronen zijn klassiek en geïnspireerd op Scandinavische tradities. Niet alleen lekker warm maar ook een mooie eyecatcher op de bank.
 
Met de feestdagen in zicht hebben we veel acties en extraatjes op het programma staan waar ik erg enthousiast over ben! Hou daarom onze facebookpagina  in de gaten zodat u geen enkele aanbieding mist. Daarnaast nodig ik u graag uit om onze vernieuwde site eens te bekijken en te laten inspireren door onze prachtige schapenvachten en andere wollen producten.
  Gerien     22-10-2015 17:25     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Schapenvachten

Schaapsvacht.nl biedt haar klanten meer dan alleen schapenvachten. (zie ook onze BLOG)

Schaapsvacht.nl staat voor een eerlijke online eco shopping ervaring. Ons doel is om onze klanten een breed scala van eerlijke producten aan te bieden met een uitstekende kwaliteit van Europeese afkomst en super klantenservice!
Dit is wat onze klanten hierover zeggen: 
 

Onze website biedt het grootste en meest gevarieerde aanbod aan ecologisch gelooide lamsvachten en schapenvachten. Tevens hebben wij lamsvachten en schapenvachten van verschillende soorten schapen uit verschillende landen.

Daarnaast voeren wij een assortiment producten met dezelfde filosofie. Hierbij moet u denken aan onze ongeverfde wollen dekens en baby producten. 

Onze referenties

Onze klanten over ons:

Kijk zelf wat onze klanten over
ons en onze producten zeggen.

..uw ervaring binnenkort ook hier ?

Over Schaapsvacht.nl

Schaapsvacht.nl is onderdeel van Skins of Nature

KVK 55408761
BTW NL001865322B62

IBAN NL55RABO0136603874  
BIC RABONL2U
 


Ontwerp & Beheer
Skins of Nature   
 
Copyrights © 
Alle rechten voorbehouden

Waarom Schaapsvacht?

- Je krijgt wat je ziet
- Ecologisch gelooide vachten
- 100% Duurzaam
- Speciale en zeldzame vachten
- Snel en overzichtlijk zoeken
- Snel en veilig betalen via SSL
- Snelle bezorging en service
- Maatschappelijk ondernemend
Géén verzendkosten voor Nederland, België en Duitsland

Help Schaapsvacht.nl haar site verbeteren dmv cookies. Wij slaan nooit persoonlijke gegevens op.
Interieur Inspiratie - Schapenvacht populair deze winter