(Artikelnr: 15-85130-Ottar)
Hoe heerlijk is het om bij koud weer onder een warme deken op de bank te kruipen? Of buiten bij een vuurtje te zitten met een fijne deken over je benen of schouders? Een kop thee of een glas goede wijn?  Deze wollen dekens uit Scandinavië zijn niet alleen heerlijk warm, ze geven ook een behaaglijk gevoel aan uw inrichting.  Een mooie deken op uw bank of over uw bed is niet alleen functioneel maar geeft ook een sfeervol, rijk gevoel aan uw interieur.

Onze dekens zijn ongeverfd en geheel natuurlijk. Dat betekent dat de enkele kleuren waarin natuurlijke lamswol te krijgen is, op een ambachtelijke wijze is gebruikt om dekens te maken met mooie, tijdloze patronen. Tevens komt de wol voor deze dekens van geselecteerde boerderijen waar respect is voor zowel dier als natuur.
Naast grote en nog grotere dekens hebben we ook kleinere dekens. Ideaal om mee te nemen om over je benen te slaan als je buiten of in de auto zit. Maar dit formaat is ook perfect als deken in de babykamer. De lamswol houdt het kindje lekker warm en geborgen en heeft tevens de prachtige rijke uitstraling die alleen de natuur aan producten kan geven!

Onze dekens blinken uit in wat ze moeten doen: warm en behaaglijk zijn. Daarnaast zijn ze prachtig om te zien met hun natuurlijke kleuren. Prachtig wolwit, chocoladebruin of in grijstinten. Kleuren die goed te combineren zijn met elk interieur en elke stijl.

De dekens zijn verkrijgbaar in de maten:
85 x 130 cm
130 x 200 cm
140 x 240 cm
220 x 260 cm
Mocht de  door uw gewenste maat niet verkrijgbaar zijn, vraag ons dan gerust na de mogelijkheden.

Wassen:

De dekens zijn prima wasbaar op de hand of met het handwasprogramma van de wasmachine. Gebruik voor het beste resultaat een wolwasmiddel of fijnwasmiddel. Wring de deken niet uit maar laat deze plat uitlekken. Daarna kunt u hem zonder problemen drogen aan de lijn. De reden hiervoor is dat als u een wollen deken te nat ophangt, het gewicht van het water aan de draden hangt een zo uw deken "uitrekt" of uit model haalt. Het spreekt voor zich dat een wollen deken niet in de droger kan.

De maat van deze deken is 85x130cm


| Meer

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 49,95
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

15-85130-Ottar 

Verzendkosten

€ 0,00 

Schaapsvacht.nl streeft naar:

1-2 werkdagen binnen NL

Voorraad

2

Relevante producten

Schapenvachten

Schaapsvacht.nl biedt haar klanten meer dan alleen schapenvachten. (zie ook onze BLOG)

Schaapsvacht.nl staat voor een eerlijke online eco shopping ervaring. Ons doel is om onze klanten een breed scala van eerlijke producten aan te bieden met een uitstekende kwaliteit van Europeese afkomst en super klantenservice!
Dit is wat onze klanten hierover zeggen: 
 

Onze website biedt het grootste en meest gevarieerde aanbod aan ecologisch gelooide lamsvachten en schapenvachten. Tevens hebben wij lamsvachten en schapenvachten van verschillende soorten schapen uit verschillende landen.

Daarnaast voeren wij een assortiment producten met dezelfde filosofie. Hierbij moet u denken aan onze ongeverfde wollen dekens en baby producten. 

Onze referenties

Onze klanten over ons:

Kijk zelf wat onze klanten over
ons en onze producten zeggen.

..uw ervaring binnenkort ook hier ?

Over Schaapsvacht.nl

Schaapsvacht.nl is onderdeel van Skins of Nature

KVK 55408761
BTW NL001865322B62

IBAN NL55RABO0136603874  
BIC RABONL2U
 


Ontwerp & Beheer
Skins of Nature   
 
Copyrights © 
Alle rechten voorbehouden

Waarom Schaapsvacht?

- Je krijgt wat je ziet
- Ecologisch gelooide vachten
- 100% Duurzaam
- Speciale en zeldzame vachten
- Snel en overzichtlijk zoeken
- Snel en veilig betalen via SSL
- Snelle bezorging en service
- Maatschappelijk ondernemend
Géén verzendkosten voor Nederland, België en Duitsland

Help Schaapsvacht.nl haar site verbeteren dmv cookies. Wij slaan nooit persoonlijke gegevens op.
Interieur Inspiratie - Schapenvacht populair deze winter